eva cejkova a holka ze skrine

Na kus s řeči s Evou Čejkovou

5. 9. 2023

Nebo spíše na kus řeči a šup do jejích skříní. V létě se mně Eva ozvala s tím, že se přestěhovala a že by byla ráda, kdybych jí pomohla s jejím šatníkem. Konkrétně tedy s tříděním, organizací skříní a nastavení systému, který jí ulehčí každé ráno odchod z bytu, stejně tak balení oblečení na cesty. Evča je totiž žena činu a popravdě asi akčnější babu neznám.

Jak jsem již zmínila, Eva si mě pozvala jakožto první záchranu po posledním stěhování. A já byla nadšená! Až tak, že jsem hned při první návštěvě, kdy bylo v plánu vše jen obhlídnout, oměřit a eventuelně protřídit, začala organizovat. ⁠

Proměna šatníku proběhla ve velkém stylu a já jsem měla radost, že organizace předčila Evči očekávání. A to dokonce tak, že na Instagramu Ženy s.r.o. mi věnovala post a na svém blogu zmínku v článku. Pokud byste byli zvědaví, mrkněte na video z proměny nebo si přečtětě článek o (Nad)Přirozených ženách.

No a kdybyste ještě nesledovali můj Instagram, tak šup tam, ať Vám neuteče pravidelná dávka inspirace a tipů ohledně šatních vychytávek a proměn.

Krásný start do nového školního roku!

Kristýna


Sdílet pomocí:

Sledujte mě na Instagramu

Pro více každodenní inspirace a tipů k Vašemu vysněnému šatníku
HOLKA ZE SKŘÍNĚ
Profesionální organizace šatníku
Úvodní konzultace zdarma

Přihlášení k newsletteru

Máte zájem o pravidelnou dávku inspirace? Nechejte si zasílat novinky do svého inboxu.
Newsletter

Odesláním souhlasím s tím, aby tento web uložil mé odeslané informace.